~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Monday, July 25, 2016

Hye Blog Saya!

Hye blog saya!
lama saya tidak menyapa awak my dear blog boloks. hahaks.
omaigoshhhhhh lamaaaa gilaaaa tak hapdate blog iniewwww.
taktau dah haihhhh nak tulis apa.
so far, kehidupanggg ini oke sajorrr.
kerjaya oke sajor.
i love my job. auwww~
personal life?
krik krik.

hye! haha muka mintak kaki.



Monday, May 2, 2016

Sunday, March 20, 2016

Rawwrr !

Your past does not determine your future.
All of the struggle and pain you've gone through
leading up to this moment is a reflection of all you've overcome.
No matter where you're currently at in life,
there's always something or someone to be grateful for.

-Daniel Amos-

rawrrr!

well said.
i had you then! heee.


demyu

kau tahu tak tu benda paling aku tak suka.
kau tahu tak...?
haaa kau tak tahu kan, sebab tu suruh aku buat dengan lemah gemalainya.


aku tak suka laaaa benda tuuuuu!


aku tak suka action research or well known as AR. haha. itu jee pun.


haih, terganggu laaa cuti aku dengan benda ni.
demyu AR. till forever i wont like nor love you yeahh.


huwaaa! esok kena submit oiii.


demyu menyu. eh tetiba menyu plak kene. haks!
demyu AR.

heii apeniiii carut!

nak cuti lagiiii.. tolonglaaa nak cuti lagiii.
asal update blog je merayu nak cuti sekolah lagii dan lagii. haha.
dah, nyah kau dari sini Diba.

tata!