~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Tuesday, December 20, 2016

The One That Got Away

4.20 am
I MISS YOU, ABAH :,(

Ya benar
Merindui seseorang yang telah tiada di dunia ini
Adalah
Perkara yang paling sakit lagi pedih
Sangat


Monday, July 25, 2016

Hye Blog Saya!

Hye blog saya!
lama saya tidak menyapa awak my dear blog boloks. hahaks.
omaigoshhhhhh lamaaaa gilaaaa tak hapdate blog iniewwww.
taktau dah haihhhh nak tulis apa.
so far, kehidupanggg ini oke sajorrr.
kerjaya oke sajor.
i love my job. auwww~
personal life?
krik krik.

hye! haha muka mintak kaki.



Monday, May 2, 2016

Sunday, March 20, 2016

Rawwrr !

Your past does not determine your future.
All of the struggle and pain you've gone through
leading up to this moment is a reflection of all you've overcome.
No matter where you're currently at in life,
there's always something or someone to be grateful for.

-Daniel Amos-

rawrrr!

well said.
i had you then! heee.


demyu

kau tahu tak tu benda paling aku tak suka.
kau tahu tak...?
haaa kau tak tahu kan, sebab tu suruh aku buat dengan lemah gemalainya.


aku tak suka laaaa benda tuuuuu!


aku tak suka action research or well known as AR. haha. itu jee pun.


haih, terganggu laaa cuti aku dengan benda ni.
demyu AR. till forever i wont like nor love you yeahh.


huwaaa! esok kena submit oiii.


demyu menyu. eh tetiba menyu plak kene. haks!
demyu AR.

heii apeniiii carut!

nak cuti lagiiii.. tolonglaaa nak cuti lagiii.
asal update blog je merayu nak cuti sekolah lagii dan lagii. haha.
dah, nyah kau dari sini Diba.

tata!


Thursday, February 11, 2016

Apeniii

Haih,
Why its like suddenly aku rasa macam terindu kau?
Haishh, ini tidak boleh jadik.
Aku rasa doa kau kuat.
Heh. Haha.

 

Tak boleh. Tak boleh.
*put angry emoticon here* lols

Wednesday, January 27, 2016

Hye

Hye blog saya.
Gudnite blog saya.
Saaayiangggg awak.
Lap you. Mop you.
Lap you to the moon and wont back
Haha. Gileww.
Tata!

cikgu garang. tetibeww

Tuesday, January 19, 2016

Tok Tahu Gapo

2016.
New hope.
New journey.
katanyewwwww

penatnyaaa :'(
rasa nak quit semua
tapi tak boleh
nak kena hadap juga

camtulah
gamaknya
bertabahlah
seketul diba

believe that you can do it
you're capable of anything
ukenduit


Excited girl sketch! She look so happy!! #inktober day 7 part 2
#ink #girl #fun #cute #happy #excited #yeah #girl #doodle #drawing #illustration #art #artistontumblr #artistoninstagram #sketch #sketchbook #pentelbrushpen #happiness




bai.