~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Sunday, August 14, 2011

Selipar Jepun Baru

Assalamualaikum w.b.t..
hai, hellO, pewitss..
Bersempena bulan ramadhan yang mulia ini.. nenek ingin mengucapkan 'Selamat Berpuasa' :)
dah 15 hari rupenye kite berpuasa.. sekOjap saje mase berlalu..
tak lame lagi nak raye, baju raye takde.. sObs sObs :'(
Pada hemat beta, sudah lama beta tidak menaip jejari gemuk beta di sini.
Jejari nenek tak seruncing bekas tunang apeksss.. huhu. kesian beliau kan.. tumpang sOdih.
ekceli nenek telah memprivatekan blOg beta ini pada beberapa dekad yang lalu,
ini kerana nenek rasa blOg nenek ini amat hudus dan budus..
malu kat kucing.. kucing nak nengOk pun tak hingin..


Oke, untuk pengetahuan kau ini adalah kucing.
kucing ini suke mintak-mintak lauk aku kat kafe. Ini KL kafe gangster.


Namun demikian pada hari yang mulia lagi ceria seceria pelangi ini,
tatkala burung-burung berterbangan.. dan semut berkejar-kejaran..
beta telah menukar buah pinggang fikiran untuk membukak blOg beta ini kembali..
can yOu smell, what the rOck is cOOking..? *ye, memang takde kaitan*
terima kasih kepada silent reader blOg nenek yang tibe-tibe inbOx nenek dan
men'tanya' akan blOg nenek yang diprivatekan ini.. 
jadik, nenek pun bukak la balik la kannn bikOs Of my fanssss.. fans la sangat. *dush dush*
ekceli, rasa ghindu pulaks untuk mengaktipkan blOg selipar putuih nenek ini..
tanpa selipar putus, siapalah nenek..


Oke nyah.. bercakap tentang selipar, baru-baru ini nenek memang geram gilerss.
Pada suatu malam yang indah lagi ceria, selipar nenek telah dikebas oleh tangan yang keji.
sampai ati makhluk itu mencuriks selipar nenek.. nenek dah la tua, gigi tinggal dua..
dah la beliau bakal guru, mencuriks pulak kat masjid.. ape ke bengapsss bebenOr kamu..
nasib baik bulan ramadhooon kan.. sabOr jelah~
sepatutnye kene buat camni.. =.='

tak kesian ke nengOk nenek balik rumah dengan kaki ayam..
kenapa harus ayam? nenek bukan ayam.. nenek takde taji..
sepatutnya nenek balik rumah dengan kaki Orang la kan..? 
eh, hana TAJIma mesti ada taji kan.. *eh eh*
tak kesah lah nyah..


khamis ini, nenek dapat balik kampung dah! yeah yeah yeah.. yahOO messanger
tapi tak berapa nak nikmat sengat bikOs asimen banyak..
pastu kene masuk sekOlah lagik.. pastu kene ngajar.. pastu kene wat kajian.. Oh dang!
pastu three.. hehe. :)
awak-awak yang sudi bace blOg hudus saye ini, silelah klik nuffnang dan heartbeat saye..
saye nak beli baju raye.. baju raye nak beli saye.. saye nak raye.. saye hantu raye..
hantu raye nak raye.. raye nak hantu raye.. hantu raye jalan raye..
JIKA ANDA KLIK, 
andalah makhluk yang terpaling amat COOL di dunia yang penuh tipu helah ini.
Bermadah berhelah gitu nyahh..


Oke lah, nenek nak pegi zoo kejap, buat lawatan sambil belajar bersama anak-anak ikan.
aku terkenangkan selipar yang dikebas.. T.T


nOta kaki: Tadi kene tipu dengan sebijik aunty cina.. kesian aku.. nangis sikit.. sObs sObs~

14 comments:

Chief_IPDA said...

ngok diba...haha..meme jd r..hua3

APi said...

duet raya ambe jangan lupe neq..

APi said...

duet raya ambe jangan lupe neq..

Nazryn Mishar said...

15 dah ke? bukan 14ramadhan ke? :p

Selipar Putus said...

zaim: eh eh mum.. eh bakpe aku tak leh nak komen blog mum..

Selipar Putus said...

Api: 100 rupiah bOleh...? huhu

Selipar Putus said...

Nazryn: Opss.. my bad.. haha. nenek Obses giler nak rayer sampai sengaja melebihkan hari.. kehkeh~ ;p

Cik Alynn said...

kucing tu comel.. :)

masyiu said...

wa~~~..selipar pon dah kena kunci pakai pedal ayam..hoho..=)

Selipar Putus said...

alynn: nOmeii cam alin.. hikhik

Selipar Putus said...

masyiu: hakhak. haruslah nyah.. langkah berjaga-jaga gitewwww.. ;p

didie noxious said...

jejari nenek gemok..jejari sayep pulok kontot,lalalala...

Misz Nuriz said...

kecian nye.. sabo ye nenek.. nanti beli slipar baru yea..

zOeY zAu YaH said...

smoga berbahagia mencari selipar baru hihi