~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, November 15, 2012

It's Holiday Time

Assalamualaikum.. :")

hye peeps!
it's me again, dibun a.k.a angelina jolie.. :'p
ekceli, i've got nothing to say dude.
lama gilersss iolls tak bukak belog busuk iolls.. rindu okai!

cantek tak mak? ihiks!

sekarang ni iolls tengah cuti-cuti mesia.
tapi like seriously iolls rasa boringsss tahap cimpanzi okeh.
now on, my granny tengah sakit and she'd been warded.
so, apa lagi uolls.. iolls kene lah menjaga beliau dengan penuh kasih dan sayang. ahaks!

aku sebonar-bonarnya planning nak koje.
planning jelah kheen. tapi takde nya aku buat, macam last year jugak. sedeyhh!
selagi granny aku tak discharge, jangan mimpilah aku nak enjoice..
pelis lah! aku pun hade life jugak lah.. nak lepak ngan kengkawan pun takleh. :'(
why me? huarghhh.

oke lah uolls, iolls nak pegi buat air ni haa..
ada tetamu datang umah. amboi seronoknya they olls bergosip.. ceh!
dah jadik maid nampaknya aku.

bubuii!



Nota Kaki: salam maal hijrah dari iolls. :')

2 comments:

Anonymous said...

kecian uols., haha

Anonymous said...

[url=http://www.sarvajal.com]viagra[/url]