~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Friday, March 15, 2013

Yay!

Assalamualaikum.. kum kum hee :')

sekarang nak taip entry pepanjang pon dah tak sempat.
hidup gila bizi. kalah lebah aku punya bizi. kan perumpaan bizi tu as busy as a bee. ngeh!

oh ya, tujuan aku mentaip entry di petang jumaat yang penuh barakah ini bikos aku sangat gumbira.
kenapeeee?
bikos link tah pape kat blog aku ni dah melesapkan dirinya dengan cemerlang, gemilang dan terbilang.
aku pon tak tahu tah cemane beliau boleh ilang camtu sajork. gud job veveh.
aku harap kau tak muncul lagi. aku sangat mental melihat dikau okeh.

kamu tahu tak, saya sangat stress.
rasa cam nak tido tak nak bangun-bangun. (bukan nak mati okeh)
sangat stress lah dengan proposal AR.
tido pon tak lelap asyik pikir keje je.
praktikum pulak bila tah nak abis observe.
pensyarah pembimbing aku masuk wad, takleh nak observe aku yang RAJIN ni haaa. sobs~
kesian aku punya pensyarah pembimbing yang sangat baik itu. beliau sangat baik!!
please doakan beliau cepat sembuh.. ENCIK ZAINAL SEMOGA CEPAT SEMBUH..
itu hari aku dengar cerita, maybe doc akan tahan dia for a month lagik. teruk benar sakitnya. :'(
and that means praktikum aku akan berahir tanpa diobserve oleh beliau dan diganti lecturer lain. :'(
oh, aku sangat tersentuh lah dengan kata-kata beliau itu hari mase aku pegi melawat beliau. macam keling je ayat aku, berbelit-belit kan Joyah?
beliau doakan aku dan kawan aku iaitu fazlilun dan farahun (bukan nama sebenar) mendapat jodoh yang baik dan dapat jaga kiteorang dengan baik.
gaya dia cakap macam bagi amanat terakhir.. hehe. tapi doa orang sakit kan mudah termakbul.
mintak-mintak termakbul doa En. Zainal yang satu itu. :')
aku sangat seronok dengar kisah cinta beliau dengan isterinya.
macam ape je kan, pegi melawat orang sakit then buat sibuk tanya kisah cinta orang itu. hoho.

seriously tak sabar nak cuti panjang. nak have fun gegilerss dengan my family yang tercayunkss.
auwww gewdik giteww khon ejaan kuh. #pang!

sangat rindu family saya. hanya mereka syurga saya di dunia ini.
TIADA YANG LAIN.

Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku..
berharap dengan sepenuh pengharapan.
moga tahun yang terakhir ini dapat aku tamatkan dengan baik.

lama khon tak tempek gambar kat sini. 
nah amekaw berjuta-jutan gambar. gila kuasa betul.


5 comments:

Ayie Abas said...

salam :)

cantik susunan gambar tu :)

Budak Senget said...

still ade aje nyah link itu. hahaha. sedih nok!

Selipar Putus said...

ayie: huhu. mekaseyyy.

Selipar Putus said...

budak senget: laaa ade lagik ke? sia-sia aku bersorak keriangan tadi.. :'( sobs sobs!

Cik Alynn said...

CHAIYOK!
smoga lec uols cpt smbuh gk. :)