~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Saturday, September 21, 2013

Stress Less



ini jam,
gua manyak stress.
weiii viva cepat lah habis.
vivavivavi betul.
tido pun tak basah,
mandi pun tak lena,
tapi makan tetap habis. -.-'

i can't describe how stress i'm. *fewikk speaking london sepam dua*
tak penah aku rasa stress camni. sobs!

tapi, tetibe aku terjumpa tips kat bawah ni hah. *tetibe sangats*
tak hilang pun stress aku der. acaner tuuuu?


huarghhhh~

1. aku dah dance, tapi seolah-olah bergegar je rumah ni.. adekah aku terlalu kurus? kakakaka
2. nak walk caner dah malam buta ni bro. gagagagaga
3. talk to my hand ke? senyap je tangan aku. tak cakap ape pun.
4. yang ni okeh. tapi kejap je pun. tak kan all ze time aku nak breathe in and out. hagak-hagak la kheen.
5. apekah? kalo aku tido, caner keje sekolah aku ni nak siap. tak remaja aa tido awal. jajajaja
6. focus sampai juling dah senah oii.
7. yang ini okeh la jugekk. tapi terlajak ingat la pulak. ke laut lah jawab nye keje iolsss..
8. nak mintak sape hug? johnny depp boley? auwww~ sesuatuuu sangats kau.
9. peluang acaner tu? kakakaka
10. :') dah rupe orang gilak aku senyum sensorang.

sekian, terima kosehhh.

bubui. babai. bebei. tata

5 comments:

papa abah said...

zikir, laila ha illallah sambil pejam mata dan bayangkan pertolongan allah akan sampai bila2 masa...confirm hilang serabut kepala hilang sikit demi sedikit.. :)

Tun Aidil said...

Blog awak telah di review.. sila komen di sini dan bg tau la info kalau x keberatan

Selipar Putus said...

papa abah : :) mekasih.. panduan yang sangat bagusss..

Selipar Putus said...

tun aidil : review acaner tu.. huhu

Liza Licha said...

singgah sini :) cantik blog. eheh