~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, December 18, 2014

Song


I was just totally in love with the lyrics.. :')
As for me, it was perfectly written. Huhu
Jiwang seh!
First time i dengar lagu ni, terus macam eh eh best pulek lagu ni.
Pastu terus kepochi tanya-tanya sape hoi nyanyi lagu ni? Ape oit tajuk lagu ni?
Oke so typical gadis melayu. Hikhoks.
But then, i dunno apekebenda tajuk lagu ni.
Gigih i google Ost Bila Hati Berbicara. Giteww.
Eh kemon la drama tu siyesly tah pape.
Apesal yang nak meleret-leret sangat and why heroin dia stone sangat. Herher.
I tak layan hokey drama tu.. just nak dengar lagu jewww.
*ye sangatlah tu kheenn*

Btw, lagu ni sangat best and im so in love with this song. Mihmih.
So i nak dedicate this song untuk future husband iols lah. Lels. Hakhak.
So dear future hubs,
Whoever and whenever you are,
i dedicate this song specially for you.
Hahaks kemonlah diba.
Kemon kemon pokemon.
Apebenda kau mengarut memalam buta ni.
Dang!
Till then, bubui chuols~

Nota Kaki: Oh yea, btw sape syam kamarul tu yek? Noob weyh tak tauuu. Herher. -.-'

2 comments:

Jane said...

x tahu lagu ape bile baca..terus bukak u-tube ok jiwang nye anda :P haha

Selipar Putus said...

Hakhak!

Oke, saya pun tak sangka yang saya tetiba jiwang. Luls.