~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Monday, May 11, 2015

That Feeling

I hate that feeling.
Seriously.

Hey just please go away.
I hate you.

Jangan cuba nak terjebak dengan those feeling.
Tak payah.
Tak perlu.
Oke i'll bear this in my mind.
Dah buat tak tahu je pasal tu.
Cemana boleh ada rasa cani taktau.
Kecelaruan sungguh.
Time keje banyak camni la nak celaru.
Cis cis.



Lets forget bout that.
Tak penting pun.
Btw, I'd so much fun arini dengan my friend.
Tq for spending time with me.
Tak pepasal jugak keje aku tak siap.
Kemain seronok aku berjimba-jimba.
Goblok betul diri ini.
Paper exam budak yang menggunung tu bila nak settle mark hoi?
Uwaaa.
Please someone help mehhhh.
Tak terdaya aku nak ngadap jawapan muridkuh.
Mental abuse betul answers dorang bagi.
Kemonlaa.. berhari-hari kot kita buat revision wahai anak murid..
Hukhuk.
Sampai ati korangggg wat cani kat ticer.

Alaa dah pukul 3.03am.
Ngantok ah pulak nak mark paper.
Esok sekolah..
Huwaaa..
Ngape weekend dua hari je?
Ngape tak tiga hari?
Ngape tak empat hari?
Ngape? Ngape?

Oke dah. Tata!
Takmo gi sekolahhhh.. :'(

1 comment:

arli cious said...

Bllogwalking here :D