~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Tuesday, November 8, 2011

Tolong Lah Woii

just please.. =,=


November..
tolonglah jadik budak baik..
jangan nakal-nakal dan jangan menyusahkan aku..
aku ade banyak benda penting nak settle dalam bulan kau..,
aku harap semuanya adalah baik belaka, 
dan tiada yang baik melainkan yang baik-baik belaka.. weeee ;)
kau mesti jadik baik dan bertatasusila terutamanya pada tarikh ini yaww:
10, 14, 15, 16, 17... tulun tulun! aku merayu padamu oh November yang kacak. :)




Ya Allah, permudahkanlah segala urusan hambaMu ini..
“Ya Allah tidak ada kemudahan selain apa yang Engkau jadikan mudah 
dan Engkau dapat menjadikan perkara sulit menjadi mudah jika Engkau kehendaki..”




nota kaki: tak sabar tunggu Disember dan tak nak giler babun jumpe Januari.

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

insyaallah semuanya akn baik2 saja..doa byk2 supaya semua ok ya? hihi

azmiramin said...

baca post ko ni teringat aku kat lagu Guns n Roses November Rain...hehe.apa2 pn slamat berjuang...

Tapak Kaki said...

nenek sudah mau jawab exam ke? chaiyok! jangan segan silu nak meniru orang sebelah ok.. cikgu mampu melakukannya.hehe..

Safiah Ibrahim said...

Amin.. :)

nurkaloi said...

jgn salahkan November hahaha
pape punnn gud luck !
insyllah Allah permudahkan segala urusan kita semua

Pondok Usang said...

hari itu pasti tiba...