~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Wednesday, December 21, 2011

Sudah Lama

Assalamualaikum.. :)


Lama beteii tak hapdate.. hoho.
Sudah Lama.. :)
Sekarang ni, aku tengah cuti bersalin .. pehh, heaven gilaaaa bapaks ahh. ;p
Tapi cuti kali ni tak berapa nak best bikos takde aktiviti yang sihat.
semuanya aktiviti kurang sihat dan tidak bermoral.. wuuuuu.
Hari-hari kojenye tido, makan, ngadap tv, tido, tido, makan.
bile tah start balik kelas.. 3hb ke 4hb? malas betol! result exam apa cita taktaw.. mamtik.
mamtik -_-


bulan ni bulan paling sadis.
plan nak buat part time. At last part time buat taik mata sajaaaaa..
poket kering dan tandus umpama gurun sahara.. :(
apa boleh buat. pejam mata dan senyum sajaaa..


aku benci bulan ni, banyak benda haremm jadik.. gampangness..
well, gampangness is everywhere..
malas nak cite, bikin gua panas sajork.


susah betul jadik manusia..
kan bagus kalau aku jadik doremon..
dah la kiut, ade poket yang cool as school plak tu.. darn it.
kan bagus.
kan.
kan.




nota kaki: mimpi saja bolehlah. boleh blah!

5 comments:

Apik Pehe said...

tau takper..lame dah tak update..hehe

Tapak Kaki said...

muncul jugak nenek.. ingatkan lepas private blog ni terus nak tutup..erm
nenek berhibernasi 24jam ke kat rumah? dah macam beruang kutub nenek ni.haha.. :P

Pondok Usang said...

selamat bercuti & selamat tahun baru dik..

nurkaloi said...

hhahah syoknye tido bagi kitorang ni yg duk hari-hari kerja heheh

Pondok Usang said...

jom kite buat aktiviti... Salam Maulidur Rasul.. =)