~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Monday, October 28, 2013

Yuyu I Misyu!

^_^
Yuyu.. your aunty rindu tahap tersedu-sedut dekat you ni. sobs sobs!
you dengar tak ni yuyu? im talking to you oke. *aunty mereng*
lama dah tak jumpa my yuyu.. rindu aunty tak yuyu sayang? ape? tak? memang nak kena siku.
fyi, yuyu tu anak sedara iols.
full name, Nurul Iman. moga menjadi orang yang beriman hendaknya.
sekarang yuyu dah nak masuk 9 bulan dah. oyes!
tak sabar nak tengok yuyu. macam comel je kan bila tengok baby. memang adorable sangat!
macam cantik je,
macam cantik je,
macam comel je,
macam comel je.
ngiahaha macam shasha sangats! comel jugak budak shasha tu.
baby dah la wangi.. omei-omei.. gumuk-gumuk.. best gilak bila dapat dukung and peluk baby.
tapi basuh beyak baby tak besh. hakhak.
paling best bila kita pegang tangan baby.. for sure baby akan genggam jari kita kuat-kuat kan.
i loike it. kihkih. tak tahu kenapa tapi suka sangat.

yuyu on her way back to hometown.
yuyu with mumy jue.

yuyu on her way to 'berjimba-jimba' with mama long. kuikui.
nape fokus sangat ni yu? udah juling mata yu. wakakap.

yuyu in baju kurung. so cute of you my yuyu. muas muas tium pipi tikit! kihkih.
why rambut yu cam lelaki ni? it's oke yu.. that's what we call style. rihanna kot. hikhok~

yuyu dah boleh sit down but have to sandar la kan for sure.. keep it up yu!

yuyu with who?
itulah aunty yuyu yang paling cool dan penyayang. wakakap.

yuyu memang suka snap pic dengan auty yuyu yang cool itu.
ternyata aunty yuyu memilik ciri-ciri keibuan yang sangat tinggi. miahaha.

watcha you doin' yuyu? eating your own cloth? nice bebeh.

yuyu iz boring. 
why people keep on snap my pic? said yuyu.

the conclusion is...
I MISS YOU SO MUCH YUYU! can't you hear me?

2 comments:

Liza Licha said...

wah.. baby bambam.. comel sgt

Selipar Putus said...

hahaha. yuyu cakap metacih kakak!