~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Wednesday, October 21, 2015

Aucaks!



Assalamualaikum..
cak! cak! aucaks!
ade orang rindu iols tak?
wakaka ajet-ajet giler pertanyaankuh.

well, heyyy...
dah lama iols tak bersiaran kat sini.
bersiaran kateko.
ekceli mood berblogging aku dah ke laut china selatan.
so thats why dah apak lama gilew babas aku tak ngapdate blog bolok aku nehhh.

kebetulan malam ni aku tengah gigih duk key in linus.
but then, line dia ala-ala semput persis pakcik meon semput kampung sebelah.
makanya, aku secara tidak sengaja terdetik untuk ngapdate blog.
weh sape zomba? gigih ko komen blog i yang sendu ni. haha.

haa orang kampung sekalian..
aku nak buat announcement niii..
esok iols CUTI SEKOLAH. hahaks.
over kan aku siap capslock bagai.
tak baik pulak aku rasa seronok pasal cuti due to bad haze.
So take care everyone.. it's hazy outside, so yeah dont forget to wear ur mask.
tapi syok weh dapat cuti free. hehek.
tapi at the same time aku risau gak ngan jerebu yang agak teruk aku rasa.
tadi petang aku keluar jap, then terus rasa fening plus pedih-pedih mata biru aku neh.
cuti pun aku takde buat apa.. mereput jek kat rumah.
actually takde ah mereput sangat sebab now on aku gigih exercise. bhahaha.
nak fit acam sharifah sakinah katenyeww..
tapi aku sedih laa sebab looks like cam takde perubahan punnnn. Luls.
sakit urat-urat ade ah. hahaks.

wajah latest aku. :'p

banyak gak benda nak share kat sini sebenarnya.
yelah kheen.. dah lama betul tak hapdate blog ni.
but its okay, i'll share it soon.
soon tu tak tahulah bila,
maybe next two years. haks.

oke, till then.. bubui gaiss~
nak sambung key in linusss.

chiowww!
salam.

3 comments:

zomba said...

Ermm,,lamo ile ticer?,,ke dk men sesat le jerebu kt s.alam doh,,hahahhh

Shahril Azrin said...

Rajinnye cikgu siapkan linus ye

Shahril Azrin said...

Rajinnye cikgu siapkan linus ye