~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Tuesday, August 17, 2010

Lisa Surihani ade skandal ngan DatO Siti Nurhaliza Punye Laki, DatO K!

yeke?










ha-ha, Orait nenek tipu..
eh.. eh.. tak kOt, tadi mase lam bilik kuliah nenek dapat infO ni Ouh.
sumpah nenek terkujat beruks maks yehs.. gile ape dOe?
sangat la tak lOgik citer ni..
duh.. maO mengamOk bagai si sitiKUS tu kalO taw citer ni
gile kOt.. husband beliau hade skandal baek punyer..
kO tak rase ke lisa sughihani tu kelawar?
haish, tergugat beb.. 


tu la pasal an.. nenek sempat kOt tengOk adegan gadOh siti ngan lisa..
perhh.. memang terbaek dari ladang wa cakap lu... waklu~
tapi memang pOtOng stim tOl la..
part siti nak flying kick lisa tu beb.. ahhhh pOtOng gile varvie ah..
bapak excited nenek tunggu-tunggu saat-saat nan indah itu. 
tapi apekan daya.. tidOw dalam kelas memang tak selamat Ouh
demmit, nenek mimpi upenye cu Oii.. sangat lah sengal tO da pOwer Of 4~


wahai Orang kampOng sekalian.. nape nenek suke sangat tidOw lam kelas
sumpah nikmat nikmut Ouh.. nak-nak plaks de yang dOdOikan
lec tadi memang dOdOi nenek kaw-kaw punyer,
tak heran la dapat mimpi datO siti.. ha-ha, kO ade?
tade an an an an an tOtemO daitsuki dOraemOn
paling-paling kOman pOn mimpi jumpe limah jOngang.. sadis tOl Ouh
tensen Ouh ngan fizikal mata nenek skang.. makin menjadi-jadi kePANDAannye
mencOnteng arang di muke kertas gaks antare hObi nenek lam kelas
lepas kantOi ketiduran, nenek layan cOnteng-cOnteng. Ni pic nenek ngan suami.. ngeh3~

nOta kaki: tengah plan strategi nak tidOw lam kelas sOk.. JANGAN KANTOI lagik dan lagik dan lagik!

8 comments:

thenocturnalzulkhairi said...

huh nasib baek mimpi..jangan maen2 dgn lisa surihani saye tau..:P

nabilah abd rahman said...

laaaa...ingatkan betull..tapi nasib baik tak betul..kalau tak memang dah tak mau minat lisa dah..

Aliesya♥Amani said...

lukisan tue mmg lukis sendiri yea??? nice la..heheh

kuat berangan nenek nie..haih..~

Tapak Kaki said...

pendidikan seni ang tak cukup mantap tapi masih boleh dapat 3 bintang..tahniah.

nota tapak kaki: nak tido jangan lupa bawak bantal ngan selimut sekali dalam kelas ok.. pkaia tisu pun boleh wat selimut

Selipar Putus said...

zulkhairi: kui3~ ilex brO.. lisa tOtap istri anda yg sah.. haks3~

Selipar Putus said...

nabilah: hik2.. sajew kasik suspendOl..hOhO~

Selipar Putus said...

Amani: bukan brangan meyh, tp carik ilham..hik3~ tu nenek lukis ngan kaki.. Hebat an..miahaha

Selipar Putus said...

Tapak Kaki: haha, ang memang sengal.. nenek lukis gune kaki, sO tade la cantek cam ang lukis..

nOta tapak tangan: cadangan yg bernas.. kalO lec marah aq, kO kene tggungjwb Ouh..hehuuuu~