~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Monday, August 16, 2010

Mak Nyah? Ouh Tidak!

Yes, memang nenek suke gune applicatiOn yang mengarOt bagai kat pesbuk..
bikOs nenek tade kOje and kOje ade nenek, nenek kOje ade, ade nenek kOje~
gile ape? adehh.. nape bObO (lappy ku) bergegar bak dilanda gempa bumi ni?
rase cam nak sepak laju-laju jek makhluk berkaler itam anak mate erra fazira ni..
yes! lappy nenek memang sengal.. bukan masalah virus Or HIV,
tapi incik skrin mengalami kerOsakan yang agak siyes lagik miyes..
melayang lagik duit nenek.. haish, maO bOtak kelapa kepala bOtak nenek ni..
nenek rase an.. nenek da jage si bObO ni bak meng'animal' minyak yang penOh~
ari-ari bagi makan mekdi, kepsi.. teatime kat paris, kengkadang kat lOndOn..
tiap minit nenek usap and belai dengan penOh kasih sayang seOwang ibu tunggul...
ape lagik kO nak wahai bObO? WIFE?
sumpah kO gatal.. ilex jap.. pe jantina lappy nenek ea?
maka arakiannye, nenek menjadik kOnpius untOk mencariks teman idOp bObO,
bikOs nenek tak sempat nak buat kajian tempatan terhadap jantina bObO..
Orait.. Orait.. bawu nenek taw nape bObO merOyan sampai rOsak skrin,
nak awek upenye.. nenek assume bObO as bOy la yO..


wey, nenek pe mOtif kO sebenarnye huh? kate bObO kepade nenek.
Onkesh, ekceli mOtif nenek menghupdate blOg pade pagi rayer yang mulia ini..
adelah untOk memperkenalkan bakal suami nenek.. aha aha aha aha aha
same gataiii jek nenek ngan bObO upenye.. pangggg~
well, de nenek kesah? kesah ape nenek dOl.. agagaga~
Orait, kat atas tadi nenek de mentiOned yang nenek suke tahap beg plastik tescO,
terhadap applicatiOn yang mengarOt bagai kat pesbuk.. hOhO.
maka arakiannye.. nenek telah mencube sebijik applicatiOn yang agak sOdap,
hingga menjilat jari rakan sebelah~


gile ape nOks? bakal suami nenek camni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mak nyah! bapak sengal kOwt..

haha.. nak terkucil nenek dibuatnye ngan mende alah ni..
sumpah sengals seyh.. de plaks nenek yang machO ni dapat husband mak nyah gitu?
euwww.. taley nak bayang Ouh..
tapi an.. yang sebijik lagik ni lagik manis berkrim disukai ramai Ouh~ ngiahaha
nah, amek kO!
hik3.. PM kOt.. kO hade? haha

perjuangan nenek belOm selesai cu..
tanpa rase dOsa, nenek mencObe untOk kali ke-121627 kali..
lalu nenek mendapat seutas hasil yang agak best..
rase cam nak wat kenduri kesyukuran.. demmit~ gile punye Owang tua
sile.. sile.. sile.. bukak mate luas-luas.. make sure muat sekOr badak sumatera ye cu..

fOOtball player la plaks.. naseb bukan bigfOOt Ouh~

yang semestinye.. bakal suami nenek adelah..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Opps.. silap.. ni cucu nenek yang ke-499

ni la suami nenek.. lOl~


nenek rase.. nenek nak berpuase daripada ber'pesbuk' ler..
pesbuk sunggOh melalaikan nenek yang dalam mOOd lalai ini..
tapi apekan daya nenek.. pesbuk sOdap dimakan bersama lembu pakcik kOrdi.
selamat bersahur buat suamiku GOKU!!!!!!!!!!! miahahahahahaha



nOta kaki: tak lame lagik cucu-cucu sekalian akan dapat atOk baru.. lalala~

8 comments:

atid ♥ said...

woiiii ! suke buat entry ngarot2 !! thumb ups bby :) dr dulu smpai skrg ta berubah2 :)

Q said...

uish...lakinya goku tu. ni kalau gaduh laki bini tak pasal2 kene karate tengkuk. huhuhu

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

nek amik pokcik kordi sudeh...hehe

Tapak Kaki said...

nenek ni mesti suka baca buku ujang kan.. baik nenek ngorat pak cik din.. sebab dia ada selipar jepun kat tangan.. sesuai sangat dengan nenek selipar surau..

Selipar Putus said...

atid: wei bdk giler.. haha, ak ttap cam dOlu2.. mengarOt itu cendekiawan~ lOl

Selipar Putus said...

Q: kui3.. ekceli, ari2 Goku kene serangan m'gunekan kuase super saiyya Oleh nenek.. ngiahaha~

Selipar Putus said...

Sue: wahahaha.. x mO! pakcik kOrdi da lame admire sue.. sue hamek lOrh.. wakaka

Selipar Putus said...

Tapak Kaki: hik3, ekceli da lame nenek ngOrat pakcik Din tapi beliau wat dunnO jew.. jual mahal Ouh! dasar Owang tua tak sdar diri..dush3~ hehuuuu