~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Friday, December 10, 2010

Testing Barang Baek Punyer… !


sekOjap tadi an.. nenek ter'usyar' sebijik belOg awek cun..

tibe-tibe nenek terbace sebijik entry beliau yang agak sOdap..

lagi sOdap daripada nasik.. hihuu~

beliau cakap, kite ley pOst entry gune micrOsOft wOrds..

sO, kite tak payah sesusah nak taip kat blog..

tapi bOley publish if ade sumber internet je nOks.. hOhO~

nenek apa laga… terOs bace dengan macho dan gigihnye.


 

Nenek tak kuase nak explain sebijik-bijik cara nak gune..

kOrang usyar ler blog awek ni seniri.. meramOnst

tapi tade captiOn untOk setiap gambaO yang beliau tempek..

tapi still ley fOllOw ler ape yang beliau nak sampaikan..


 



Testing upload pic cikeyt.. nenek maen insert jek ni~


 

nOta kaki: camat mencOba.. nenek pOn sedang mencOba neyh.. yihuuu~

4 comments:

Selipar Putus said...

taley nak uplOad pic ler nOks.. hikhik~ (nenek seniri yang terkOmen lak.. hOhO)

Cik Fia said...

ish.. tak besh gak tade picta kan

Selipar Putus said...

hik3.. betOi2.. tapi tataw ler kOt ley masOkkan tapi nenek yang tak gheti.. hOhO

Tapak Kaki said...

aku dah try memblog pakai words tapi tak jadi..hampeh!