~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, October 7, 2010

Anugerah Nenek Terensem Abad Ini


Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh ya cucuku.. (sile jawab salam.)
arakiannye, nenek ingin mengucapkan bebanyak tenkiu kepada cucu nenek..
yang ke seratus duaplOh, iaitu FellO Ariza.. bikOs kasi nenek award neyh~
nenek berase bangga dan ingin mengembangkan lObang idOng buat seminit dua..
ekceli da lame beliau kasik, tapi nenek mengalami kebizian yang dashat..
sO, tak dapek eden nak nOlOng jawab sOklan-sOklan cepu perak untOk award neyh
maka dengan lafaz i lap u.. nenek ingin menjawab sOklan ini ngan rakusnye.. hOhO~

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

- beliau adelah seOrang Orang (bukan alien kaler ijau)
- beliau ensem cam nenek gak
- beliau berbudi bahase budaya kite
- beliau suke letak kata-kata hikmah kat belOg
- beliau ade sebijik awek cun (penjOdOh bilangan ape tah nenek gune)

1. Write 5 down 10 interesting facts about yourself and your hobby

- suke dengar lagu kuat-kuat (kasi cair taik telinga)
- suke tidOw dan tidOw dan tidow
- suke tidOw dalam kelas (tidOw lagik)
- suke kuceng (nenek ade kuceng name erra fazira)
- nenek ni pemalu urangnye.. hemOh3~
- suke kaler-kaler pelangi
- suke tengOk Orang (bukan Orang-Orang)
- penggelak yang tegar (bukan gelek Okaii)
- suke ketenangan
- nenek ade cucu seramai 239 Orang
(masalahnye interesting ke sume ni nyah..?)

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them.

nenek maen tag sajOrk.. tak taw la, if sebelOm ni kOrang da dapat award neyh.. layankan sajOrk~
- tapak kaki : selalu tak puas ati ngan nenek and padan muke die bikOs kene skOdeng ngan seekOr puteri katak yang shOmel..
ctpayOng : suke bace belOg die yang banyak infO menarik and die rajin ngOmen-ngOmen belOg nenek
- aliesya amani : name jek gedik tapi brutal tahap cipan dan die SEKSI! lalala
- Peminat Katie Holmes : giler bayang kat katie hOlmes..huk3. Nenek suke cara penulisan die.. syOnOK dibace.
- diyla qistina : nenek nak wat die jadik menantu.kui3~ suke bace sajak-sajak die..
- aqi : belOg nye amat mentarbiyyah jiwe.. suke chat ngan die, lawak seyh~
- cik dee : giler bOla and die ler yang menyebabkan nenek menjadik sebijik blOgger
- Atith : classmate nenek mase skOla dOlu-dOlu.. gile bergambaO and skunk beliau ngah frust menOnggeng!
- sweet syaza : suke matenye yang shantek itu.. cOz Of her, nenek taw lagu yang sempurnakanku by 6xth sense.. sOdap~

adehhh.. penat!
sekian, nenek melapOrkan untOk tv3, kembali ke sri pentas..



nOta kaki: idOng nenek tidak kembang lagi

11 comments:

Peminat Katie Holmes said...

Thanx for the award grandma....;)

Fello Ariza said...

haha.. nenek.. bile mase cucu ad sebijik awek cun :P:P

Tapak Kaki said...

nape nenek tak kasi cucu award bintang popular..? kasi anugerah oscar pun chare jugak.haha...

Selipar Putus said...

PKH: haha.. WELKAMbing my lil grandsOn!

Selipar Putus said...

fellO: kui3.. cu jgn nak berlagak single migle jingle plak.. hOhO

Selipar Putus said...

Tapak: ang memang sejak lam kandungan lagik demand.. nanti nenek kasik anugerah tapak kaki paling busuk.. hemOh3~

Tapak Kaki said...

aku hanya picisan..tak layak dapat award pape.. tapak kaki aku selalu pakai deodorant tau..haha

Aliesya♥Amani said...

nenek...tenqiu...tp aku xnk bt entry boleh x??? aku save jeh award hang bg tu ea..hehehe..
syg ko nenek!!!

Selipar Putus said...

tapak: hak3, sangat tak ley blah ea ayat ang.. nak muntah pink nenek dibuatnye.. hOk3~

Selipar Putus said...

aliesya: ur WELKAMbing.. suke ati kO la nyah.. janji kO bahgia kat Ospital bahgia tu..hak3~

Tapak Kaki said...

wakaka.. ayat standard yang aku baca kat blog lain.