~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Sunday, May 8, 2011

Hari-hari

Assalamualaikum.. :)


katenye hari ni hari ibu kan nyah..?
jadi nenek pOn nak wish selamat hari ibu jugak,
tapi, katenye pulak hari ibu ni tak bOleh disambut sebOnarnyO eh..
nenek tak sempat lah pulak bace sampai abes artikel berkaitannya itu..
sO, tak dapat i nak explainatiOn kat uOlls. hehe :)


pagi tadi macam sadis la sikit.. macam kemaluan pada diri seniri pOn hade. dem~
macam malu plak nak cite.. huhu.
pagi tadi i bangun pagi-pagi bajet nak gi kelas, siap pakai baju ape sume..
siap pakai jubah lagi kOnOn ayu plus muslimah gitu.. muehehe~
pastu nenek text kawan nenek si bOnjey yang kini sudah kurus via NOKIA 3310i.
menurut kawan-kawan nenek yang lain.. bOnjey kini semakin 'bekeng' apabila sudah kurus.
taw tak ape itu 'bekeng'? haa.. bekeng itu sejenis alat muzik tradisiOnal.
pastu kan berbalik pada cerita tadi, nenek tanye la beliau tentang kelas pada pagi itu.
lalu beliau cakap, eh taip la kan.. nenek imagine dia sedang taip sambil terbOngkang atas katil dengan bergaya, mutu, dan keunggulan.. katenye.. 
'Hoiii mane ade kelas.. kan sikalang ni study week'
Ouh my crOcs..!!
HEHE.. macam shit je haku.. nampak sangat nyanyuk! asbestOs tOl.
pastu, nenek pOn pegi sambung tidO dengan bergayanye..
pastu, bangOn tidO je pegi makan,
pastu, three..


macam biasa, gambar takde mOtif


ekceli malam ni i plan nak men'study'kan diri la kan..
psikO weii tengOk Owang dOk study umpama nak telan buku.
tapi cam tak berapa nak study la plak bila dOk Online ngan riaknye ni.. hatOii~
takpelah, esOk masih ade.. hikhik. lek lu sap kOk lu~
tak payah pedulik kat Orang lain..
kita dengan cara kita..
"sesungguhnya study last minute itu sangat heaven" quOte by nenek machO.


nenek gilO


nOta kaki: malam ni M.U lawan Chelsea kan kan. nenek sOkOng chelsea, tapi kalO chelsea kalah... nenek sOkOng M.U.. kikikiki :)

7 comments:

Cik Alynn said...
This comment has been removed by the author.
Cik Alynn said...

follow you nenek.. :)

bekeng tu garang kan..? nenek tipuuu

Cik Fia said...

selamat hari nenek!! aha


jom2 fia lanje RFC
dengan syarat.. mari kelate dulu deh

Selipar Putus said...

cik alynn: tentiu.. haha, mane ade tipu. bekeng tu alat muzik tradisiOnal lah~

Selipar Putus said...

fia: hikhik. slmt ari raya fia..
Orait, beres bOs! memang ari-ari pOn pegi klate..huhu~ ;p

Tapak Kaki said...

nenek ni kan dah tua.. of course sudah nyanyuk.wakaka... walaupun nyanyuk nenek tetap kelakar habis.. nenek tak mahu masuk maharaja lawak ke.. confirm aku afundi nenek 20.hehe

Selipar Putus said...

aku sedar la aku dah tua kerepOt tapi aku tetap machO.. hikhik

kalO ikOtkan ati jantan aku ni, aku nak masOk imam muda je.. jangan lupa undi aku thn depan ye nyah.. hekhek~