~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, May 5, 2011

Tora Datang Lagi

Assalamualaikum.. :) 


nenek datang lagi dengan permainan baru.. huhu
setelah beberapa ketika menyOrOkkan diri
apedehal tah gi private blOg
eleh, bukannye ade Orang kesah kalO kO privatekan blOg kO wahai nenek.
ekceli nenek pOn tarak taw apedehal nenek gi privatekan ia.
pastu kan kan kan, nenek da active balek pesbuk.. wuwuwu
kunOn nak deactive sebab nak exam. bajet tak hengat~
nenek benci la kat blOg nenek senirik, bikOs beliau tak hensem cam blOg Orang lain.
sedih nOksss.. T.T
nenek pOn nak blOg encem and machO jugek.
lagi satu la kan, ni tade kaitan ngan blOg i la nyah..
nenek very the tak suke la ngan blOg yang letak lagu-lagu bagai.
Ouh my gucci.. sakit telinga nenek nOkss.
bukan sume Orang suke dengar lagu yang kite suke dengar.. *ayat keling*
dah tu sape sOh kO pegi bukak blOg dOrang wahai nenek.. padan mukO.
tah, Abu Bakar Elah yang surOh.
padehal dulu aku pOn letak lagu jugek.. haha
lagu Maher Zain gitu.. omjayy~
pastu rase cam nyampah plak. memekak aje kOje nye budak lagu tu.
lastly nenek bisukan aje lagu itu dengan bergayanya.
tu pasal la kO tengOk budak 'music playlist' kaler pink kat tepi ni membisu seribu bahasa.
sengeh la kO sampai tua kat situ.. malas nenek nak remOve.
cam ensem jugek kO dOk kat tepi tu.
ekceli nyah.. bOleh aje kO nak letak lagu kat blOg kO.
nenek paham perasaan anak-anak muda cam u'Olls
tapi, make sure la kO hamek gadjet yang bOleh Orang 'pause'kan lagu kO tu..
cane ek nak cakap..?
ah malas nenek nak cakap..

paham-pahamkanlah senirik.
maka, mane-mane blOg yang hade lagu,
beta memang tidak berkenan untuk mencemar duli menyinggah.. yihuuu~




tak lame lagik nenek nak final dah..
16 mei kOt. tah nenek lupe. tak kuase nak amek taw.. hikhik
preparatiOn memang hancus and hampagas.
wish me luck..


sumpah!




nOta kaki: undercOver Of darkness - the strOkes *pe kaitan tah*

6 comments:

budak ice said...

i love the way you membebeL nenek ~ ! gudLuck finaL ;)

Cik Fia said...

gud lak k..

Selipar Putus said...

ice: i lOve the way yOu lie..haha. time kasyeh :)

Selipar Putus said...

fia: timO kaseh daun keladi~ :)

Tapak Kaki said...

alahai..sweet yer.. tapi tak tahu lak nenek jiwang karat.. nampak macam tough..kehkehkeh.. orang pompuan nyah..biasa la tu :P

Selipar Putus said...

hambOii.. bile masa plak aku fOfuan..? aku mak nyah laaaa..