~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Tuesday, May 10, 2011

I Miss My Sistahhhhh

Assalamualaikum.. :)


saya ada adik.
adik saya busuk tapi saya lagi busuk.
saya tibe-tibe rindu adik saya. padehal sebelOm ni tak pernah-pernah lak aku rindu kO.
kO bOmOh aku ye budak...
tak kesah la, yang penting kita busuk.
sesungguhnya busuk itu cendekiawan.
dah dekat 5 bulan kan kite tak jumpa adikku sayang *haktuih*
rindu giler nak membuli dan bertekak ngan kamu..
sesungguhnya membuli anda adalah nikmat yang paling besar di dunia ini..
kesian kan kO budak, tak dapat interview maktab.hikhik
sape sOh kO malas study dulu.
takpelah rejeki ada di mana-mana. kO further fOrm 6 pOn Oke je nyah.
Ouh ya, name adik saya Angelina Juling bergigi kuning.


beliau sebelah kanan bersama kekasihnya di kala fOrm 5

beliau dengan kakaknya yang sangat baik dan ensem, iaitu i la nyahhh.. hik3~


adikku, kO patOt rase berbangga kerana aku sudi buat entry khas untuk kO..
see, baik kan aku.. ye aku tahu aku memang baik seperti ikan di dalam sungai *hOh?*
adik saya mempunyai nama khas di rumah..
anda bOleh memanggilnya Bunga Lasah ataupun Cek Cek. kuikui.
cam haremmm name lu der.. OpkOs lah ade sajaratun dan asal usul mengapa name beliau menjadi sebegitu rupa cantik dan uniknya.. Ouh uniknya singapura.. *tibe-tibe*
umur adik saya adalah 17 tahun, sepatutnya 18 tahun.
perkara ini terjadi kerana besdaynya belum kunjung tiba..
beliau lahir dalam banjir sebab itulah rambut beliau macam Alleycat.. wahahaha


ya, kO nampak kecik and aku giler gedabak besar

aku tak paham nape kO suke buat mulut ternganga cam ikan flOwer hOrn gitu
*ikan flOwer hOrn mulut ternganga eh?*

rOmantik kan aku, dik? wuwuwu

budus, sape sOh kO gerak kan dah tak nampak muke hOdOh hang
dan aku muke cam tahan kentut. what the frOg~


sekian, aku rindu kau lah budak!!
nanti kite jumpe ye nyah..
aku abis exam 26 ari bulan 5, tapi aku balik melaka dulu.. hakhak
kO jangan bOcOrkan rahsia ni.. *rahsia lah sangat!*
pastu aku balik umah! yeay bOleyy jumpe lu derr..
i mishh yOu mucuk-mucuk! Oke nyampah.
papai angelina juling bergigi kuning.
Ouh ya, 1 ari bulan 6 nanti kakak aku nak tunang, jemput datang umah.
tapi aku ajak-ajak ayam and hangat-hangat taik ayam je.. hihi
(^________________________^)
babai sayangsssss.. tium tikit.. muas muas! *Oke geli*


nOta kaki: aku memang kakak yang sOlehah. ngiahahah
dan nampaknya malam ni aku tak study lagi. demmit~ ;(

6 comments:

Cik Alynn said...

huhu. Angelina juling bergigi kuning?

AizA said...

hehhehe.. tomeinya... macam kembar jer...

Selipar Putus said...

cik alynn: hikhik. ye ye ye.. sgt kuning giginya seperti maskot digi

Selipar Putus said...

aiza: haha.. tak same la cik aiza.. muka i cam J.Lo.. ahak ahak~

Tapak Kaki said...

hahaha...muka korang berdua potostat..sebijik sama.. macam geng alleycat.. david ngan loga.. cayalah! rambut pun mesti gulung-golong sama kan..haha

Selipar Putus said...

tapak kaki: wahahaha! lu bikin gua panas r brader.. rambut i mcm teknik rebonding okeihhh.. guna jari pOn bOleyyy! hakhak