~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, October 4, 2012

Epy Born Day

Salam :')

Itu hari, we'olls satu umah ade pigi menyambut besday..
FYI, budak umah aku ade 9 orang.. sama dengan ahli Girls Generation oke.. auww auww! :'p
we'olls duk kat Taman Melur yang cantik macam mulut itik..
we'olls terdiri daripada i (Angelina Jolie), Tuya, Ieyla, Farah, Ayu, Anis, Ida, Ain dan Kak Teah.
Nama i yang paling vouge kan uolss.. Angelina Jolie sangat!
(sambil tangan ke ketiak, mata ke atas, idung kembang) cuba buat ye adik-adik.. :')

ouh ya, besday siapakah?
oke, kali ni.. kiteorang buat celebration for those yang lahir pada bulan 9 till 12..
save budget gegilers kan.. bulan 4 hari tu, celebrate for bulan 4 till 5.. uhuks!
take note oke, my besday on 1st April.. kehkeh! motip?
so aku nak ucapkan epy besday kepada Farah, Yuyu dan Kak Teah!! fewitsss
semoga berjaya kalian di dunia akhirat.. dan tercapai segala impian.. Aminn.
adusss skema rama giteww ucapanku.. gimme a clap~ heks!
eh aku nak nyanyi sikit ah.. terimalah nyanyian merdu bak buluh betung dariku Dato' Sitikus!

happy besday to you..
you're born in the zoo..
like a monkey and kangaroo..
happy besday to you..

ah-ha, celebration kali ini macam biasakk we'olls buat kat sebuah restoran yang mahal lagik mewah..
SANGAT mewah uolss.. taraf 5 tahi bintang.. uolls mampu?
Restoran Seni Tomyam kat Jitra sajork.. tapi sodap tak menahan masakan dia okeh!

ini saje bahan bukti yang hado..
muke mintak penampar je sensorang.. heks
eh, tak cukup ahli ni..

angelina jolie punya bibik in da house.. aumm!

sekian, tata uolss :')



Nota Kaki: gudnite, masa untuk tidur.. katakan TIDAK kepada asimen. :')

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

happy bsday kepada mereka yg sambut bsday tuuu hehe..

Selipar Putus said...

huhu wahhh kak zoey yg canteks wish besday kat member kite tuu....