~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Saturday, October 27, 2012

I Hate Pimples

Tahukah kamu bahawasanya aku sangat membenci kamu.
kenapa kamu muncul dalam hidup aku?
hidup aku tidak lagi gumbira gara-gara kamu..
aku merana dan aku down giler babas. :'(

sila kamu blah dari hidup aku..
tidak sanggup aku menanggung derita ini lagi..
pabila kamu muncul, kamu akan meninggalkan parut yang sukar dihapuskan.

dasar JERAWAT vudus.
aku benci kamu jerawat!
sakit hati iolls tauuuuu! grrr!

stress enough

perkara yang paling aku tak suka ialah when those stupid pimples bermaharajalela kat muka aku.
dah la tinggal parut macam ape je. stress betul lah aku! haihh~
dah macam berpesta pulak jerawat sekalian kat muka aku.
takpe ah, camni ah kau buat aku kan jerawat. majok ngan kau.. :'(

tu lah sape suh aku memandai try 24K Gold Miracle Bar V'ASIA tak guna tuh!
nak gelakkan diri sendiri pun hado..
macam ape je aku pegi beli sabun pencuci muka tu.. 24K emas sangat.. 24k jerawat ade ah.
RM 38 noks.. baik aku beli kepsi, kenyang gak perut buncit aku yang comel ni. kehkeh
dah tu sape suh kau noob sangat diba hoi..
aku tak penah expect nak beli and try that stupid facial bar.
mudah sangat terpengaruh aku ni.. stress betul dengan diri sendiri.

so, aku nak bagi penegasan kat sini..
kepada korang sume jangan sesekali beli produk daripada V'ASIA.. huhu
ia akan mendatangkan malapetaka terhadap muka anda sekalian..
dah la tak femes pun jenama ni, jahat pulak tu.. mencik mencik *gedik nye*
aku tak penah tahu pun pasal produk ni, tapi boleh pulak aku pegi beli itu hari.
4 hari aku guna, terus jahanam muka aku. oh dang! terbaikk dari ladang gandum!
gimme a clap~

nah, hamek kau.


Nota Kaki: aku ada parut jerawat baru betul-betul atas dahi, dah macam keling. AMMA APPA!

3 comments:

Budak Senget said...

euwww! bapak geli doh jerawat tu..hahaha.

Selipar Putus said...

eleh macam tak biasa makan jerawat.. ahaks! ape kaitan tak tau.

Terbang Bersamaku said...

rasanya semua org tak suka jerawat & kalau boelh nk kulit halus mulus ajer....

jgnj risau, gunakan produk yg sesuai..InSyaAllah hilanglah jerawat tue nanti..=)