~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Monday, October 15, 2012

Quick Update

Assalamualaikum.. 

cewah, ade leb leb gitu kan aku.. hewhew :')
dah macam gaya pondan..
eh, dah banyak hari jugak kheen aku tak update blog busuk ni..
ekceli kan uolls semalam aku dah ade point nak story mory, tapi masuk arini aku lupa sudah.
tu belum tua lagik dah nyanyuk.

jadi, sampai di sini sajelah entry aku arini sebab aku lupa nak tulis apa.. hikhik
ouh ya, terimalah kata-kata hikmah daripada aku yang kacak ini..
kacak ke? kacaklah macam pacat.

"Terlajak perahu boleh diundur, 
Terlajak kata makan pelempang free lah jawabnya"

motip?



Nota Kaki: malam ni aku nak usyar blog gadis jahat ah. best jugak upenya buku beliau tulis. tabik!

4 comments:

Budak Senget said...

meh nk bg plempang.. hehe

Selipar Putus said...

silakan... (sambil hulur pipi) :'p

Dyla Qistina said...

buku?? wah boleh share url blog tu tak? :) thank q~

Selipar Putus said...

dear, ni link.. hehe

http://gadisjahat.blogspot.com