~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Friday, July 16, 2010

Broken Tahap Beg Plastik

ini bukan kesah ati yang brOken..
juge bukan kesah gelas kaca Mak Bedah yang brOken..
apatah lagik kesah james brOoke maupOn beruks maks yehs..
waima kesah perkahwinan nenek dengan Zahiril Adzim..muahaha~
tapi sebenarnya...
sebenarnya........ dragon ball ade tujuh bijik sumenye..~
ni abang beruk brOoke.. balak ke-123 nenek~

Onkes, sile siriyes sebentar bersama kit kat..
ini kesah english yang brOken tahap beg plastik tescO la jugak,
ekceli nenek punyer BI pOwn tak strOng seperti gam cap gajah..
namun pandai-pandai la kite mencOver diri seadanye..
bak kate pepatah, alang-alang mencOver diri, biar sampai ke pangkal jalan lengan..
dengan menggunakan kuase super saiyya, nenek telah berjaya meng'uplOad..
beberapa bahan bukti ke'brOken'an insan-insan terpilih itu..
ekceli nenek sOnglap sajOrk.. kat mane entah.. 
rasenye mase jenjalan kat kOta paris siang tadi.. *muka siyes*
dikesempatan ini, nenek nak mintak sOrry naik lOri kat insan-insan terpilih ini..
cekidaut~~

sumpah nenek tak gelak mase bace mende alah ni.. *ye ke?*
Obama ngan Mori bermadu la eak..?


Onkes, nenek baru taw bahawasenye Obama ngan Mori ber'hOney'..kui3
minah yang kat atas tu memang kOnpiden level beliau tinggi tahap beg plastik tescO juge,
Orait, apekah maksud 'thrOw small water' n 'thrOw big water'?
juge 'thrOw wind'?.. persOalan-persOalan bijOrk ini..,
sering diajukan kepada cendekiawan seperti nenek.. agak kekOnpiusan juge d situ..


nOta kaki: dOnt play-play with me ya.. i'll kick u reach blOOd.. hik3~
:: jangan main-main ngan sayep ya.. nanti sayep tendang awak sampai berdarah::

2 comments:

Q said...

main google translate agaknye. hahaha

Selipar Putus said...

miahahaha.. mungkin m'gunakan Nenek Translate gamaknye.. hiks3~