~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Thursday, July 29, 2010

Warna Pink Mengundang Maut

Nape budak fOfuan minat sangat kaler pink?
nape nape nape dan nape..
wyh? purke? limaza? kyun? awat? bakpO? pekehe? *terer tak? kui3*
terutamanye budak fOfuan yang betOl-betOl budak..
maksOd nenek, kanak-kanak la nOk.. lOl~
berdasarkan pengalaman nenek sebagai bidan kampung terkenal lagik machO,
budak fOfuan kat sebelah umah nenek memang giler pink tahap pOwer rangers kaler pink.. sumpah Ouh~ da jadik pink mate ijau nenek ni Ouh..
kalO bOley, sume mende beliau maO pink in cOlOr.. wat da frOg~
naek berbulu mate nenek yang sedia ade berbulu ni..
ni suspek yang dikehendaki.. tapi time ni beliau tak pakai pink bikOs nenek ugut nak culik adik beliau.. ngiahaha~

tak machO la minat pink.. but wat da hell la kan, templates blOg ni kaler pink bagai..
adess.. bukan salah nenek, jari and mouse nenek yang salah.. bikOs mereka yang klik~
let's take a lOok at dis dude.. perhh nenek speaking lOndOn seyh~
!
!
!
!
!
!
!
..pink gitu..
!
!
!
!
!
!
!
perhhh.. giler! berbulu mata ijau nenek Ouh
cOmeii kan cucu nenek.. hik3
sampai nenek da tak nampek budak tu.. ayOkk
nenek jeles ngan selipar beliau yg tak putus.. hOhOx~
jambu batu tOl...
baby laki ke fOfuan ni nyah..?
ayarkk.. bile mase nenek pakai pink? pink panther tOl la..

mengikut kajian yang dilakukan Oleh prOfesOr diba dari Universiti OxfOrd..
mereka yang meminati warna pink dipercayai mempunyai risikO untuk
mengalami ketagihan sirap limau yang melampaui batas agama..
sirap limau merupakan sejenis mamalia yang hidup di darat..
memiliki watak sebijik cecair yang ensem lagik machO..
mempunyai rasa manis-manis asmara dan juge memiliki ramai awekss~
skian, nenek melapOrkan untuk TV LCD 64372483 inci.. kembali ke sri pentas..

nOta kaki: nasib baek nenek minat merah jambu je.. (p/s: tajuk entry kali ni tipu..hik3)

14 comments:

Tapak Kaki said...

patot la aku kecik-kecik dulu tak suka kaler pink.. rupanya aku dilahirkan sebagai lelaki macho..haha. underwear aku yang kaler merah tu bertukar jadi kaler pink sebab faded..wtf!

Selipar Putus said...

miahaha.. sumpah kO sengal~ machO ke hancOr bhai..hak3. geli usus den ni haa.. adOyaii, smpai underwear kO kempilkan lam kOmen ni.. malu blOg i d buatnye..hak3

Tapak Kaki said...

underwear je kot..tak da la lucah mana pun..lupa aku nak tanya tadi.. pasal apa muka nenek nampak muda? pakai susuk ke?haha

Hamzah Ian said...

gile banyak pink.. kang lemas pulak tak jumpe2..

Izzo said...

laaa. patot la.....................................................................................

Selipar Putus said...

tapak: hak3.. de nenek cakap lucah? lucu hade la..hOhO~ nenek pakai susuk selipar putus cu Oii, meh sini nenek cucuk muke ang.. kasi lagik machO, ensem, b'gaye~

Selipar Putus said...

Hamzah: kalO budak tu lemas Orait gak, ley nenek kebas harta pink beliau utk cucu cicit nenek..kui3~

Selipar Putus said...

izzo: patOt la cu mengalami sindrOm ketagihan sirap limau.. minat pink upenye.. kantOi di situ.. ngiahaha

Tapak Kaki said...

tak mau la main cucuk ni.. gua memang macho,hensem,bergaya secara asli..wakaka

Siti Nur Aminah said...

Aku memang anti pink...kaler yang tak ptt muncul lam hidup

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

arghhhh...geramnyaa..jelesnya nengok bilik dowang...arrrr..pinkkkkkk!!!

Selipar Putus said...

siti: haha.. kejam sunggOh..but i lOiike~ hik3

kelly: ni musti peminat fanatik pink an an an an.. nanti nenek belanje full set bilik tdOw kaler pink kat kelly.. hOhO~

Selipar Putus said...

tapak: adesss.. ang memang tak ley blah.. puji diri seniri..hak3~ gugur bulu idOng nenek tatkala membaca ayat2 sengal ang..

SECARA ASLI? secara asli ke Owang asli? yihuuuuu

Tapak Kaki said...

yang orang asli tu ang.. secara asli tu aku..wakaka