~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Saturday, July 17, 2010

Hari Slack Sedunia

wtf = what da fish.. sO, sile jangan berfikiran ijau~
wtf!! adess, tu jew yang bOley nenek cakap.. *taip la nek.. lOl*
nenek nak cakap banyak-banyak pOn tak reti,
kang cakap banyak-banyak, terpelanting keluar plaks gigi palsu nenek..
bagOs gak rule baru IPDA ni.. kan nak melahirkan insan guru yang b'akhlak mulia,
cOntOhnye macam nenek.. ngiahaha~ sO wat da hell nenek nak ngamOk2 bagai?
nenek memang sukung rule ni, siyes tak tipu~
da rule is, hanye slack yang dibenarkan di IPDA fullstOp.
Oke what? *bajet suci laks* 
tapi yang nenek tak tahan, pak guard tu eksyen kamen lebey lOrh.. wat da hell skalik lagik..
rase cam tendang usus besar beliau~
and yeah! nenek berjaya Outing tadi, kan nenek ni memang.... 
sOpan sOtOng and lemah lembu..
kalO tak tade lOrh kene naek bilik balek and and and tukar seluar bagai,
sO sO sOoOo wat da fish~
*ekceli dua tiga empat pulOh kali gak tengOk cermin kOt2 la seluar i kene reject*
nenek da dengar plan jaat budak2 kiut kat sini yang nak buat style budak skOla,
dat is, purak-purak baek depan guard and then tukar jeans kat mall.. adOyaii~
slack pOn Oke what? nampak muslimah sikeyt an an an an tOtemO daitsuki dOremOn 
nah, layankan sajOrk ini barang baek punyer.. cekidaut bebeh~
dun fOrget tO klik untOk tumbesaran kanak-kanak terencat..





kesian giler tinguk juniOr yang giler smart dress up.. skalik kene naek bilik tukar seluar,
hikhik, sumpah nenek tak gelak.. skema rama tOl ini maktab~
sO tadi sume budak IPDA siyes sOpan,
termasOk nenek and ade yang berkenan nak jadikkan hantu menantu lagik..
auww.. meletOp nyah.. ahakss~


nOta kaki: demmit, dua tiga kali gak nenek kene bahan ari ni.. kene gelak kaw2 punyer gara2 rule baru IPDA ni.. ADE NENEK KESAH? KESAH APE NENEK..

7 comments:

aQi said...

bawok2 la bersabau la chek shizuka oii...

Selipar Putus said...

hik3.. iyOlah pOkcik aqie~ lame x nampek anda.. =)

.jaripuaka. said...

seluar slack perlu dikiamatkan segera!!!!

Q said...

okey what slack?
huhuhuh

Selipar Putus said...

Q: OpkOs Okaii.. nenek amat menyukung rule t'sObut.. hOhO~

Selipar Putus said...

.jaripuaka.: adOyaii.. ape salah slack t'sebut, bukan salah ibu mngandung.. eheks~

aQi said...

bawu blek BIG...xdopat eden nk nolong nyoh...