~fOllOw mE, i'll fOllOw U~

Friday, July 23, 2010

Seliparku Seliparmu Jua

selipar ke? tah.. nenek pOn kureng fasih.. Ekceli, sekejap tadi,
mase nenek sedang bersiar-siar di perairan negara SOmalia..
nenek telah terjumpa beberapa spesis selipar dan kasut..
nenek juge sempat menemuramah mereka dengan slamber badak sumbu..
ternyata mereka telah memberikan respOn yang sangat baek,
baek seperti nenek juge.. huks3~
disebabkan mereka merupakan kaum kerabat nenek,
maka arakiannye.. nenek ingin mempamerkan wajah-wajah mereka
untOk tOntOnan 18sx umum..

tumit yang terbaek dari ladang..
sape nak kene tendang ngan kasut ni?
euww.. ngan bulu kaki bagai.. tak sanggOp mak, nyah Oii..
style kOwt.. nenek nak beli sebijiks, gantikan selipar yang putus..agagaga~
cantik la sepOsen..
zirafah pOn jadik meyh..~ tak kuase mak..
nak beli sebijik untOk kuceng nenek si Erra..~
nenek pOwn kOmpius ngan mende alah ni.. kasut rOda ke weii?
Ouh... tersentuh T.T~ b'syukur ngan ape kite ade.. mereka hanye mampu pakai ni.. 
sO, walaOpOn selipar nenek putus.. nenek terime seadenye.. sObs3~



nOta kaki: kakiku tetap setia dengan selipar putus.. lebiu bebes.. muas muas~ euwww..

10 comments:

Hariz said...

Fuhhhhhhh Gila Sexy Kasut Cam Gini ...


New Entry Prof-Hariz
Renungan Pagi Jumaat

Selipar Putus said...

ahaks~ nenek kasi free sajOrk kasut ikan tu kat cu..

Tapak Kaki said...

aku dok banyangkan macam mana agaknya kalau nenek pakai selipar tu semua... especially selipar ikan dan botol air tu..

Selipar Putus said...

haks3.. nenek rase, tapak ag seswai tOk pakai sume slipar yg hade.. cOcOk gitu.. auww mletOp nyah.. hiks3~

Q said...

nak selipar yang ada kaki berbulu satu ye. bayar ansur2. huhuhu

Tapak Kaki said...

cucu lagi prefer berkaki ayam lorh.. nenek pakai semua tu kompem gojes..hehe

Selipar Putus said...

Q: mantOp betOii pilihan cu.. tapi de sebayan cikit tu cu Oii..hik3~

Selipar Putus said...

Tapak: hak3.. gOjes ke gOblOk jadik nye.. x kuase mak~ huhu

Peminat Katie Holmes said...

aku teringin nak pakai selipar yg last tuh.

Selipar Putus said...

haha.. nanti nenek pOs kan utk cucu Ouh.. perhh baek nye i..hOhO